Maďarský guláš je vyroben čerstvého krku mladého býčka a je doplněn o čerstvou zeleninu (rajčata a papriky). Výraběn je podle staré domácí receptury.
Detailní popis produktu
Hovězí krk se pomalu na cibulce dusí v silném hovězím vývaru. Základem je kvalitní hovězí maso, které se společně s paprikou, rajčatovým protlakem a kořením vaří tak dlouho, dokud omáčka nezíská správnou hustotu, barvu a chuť. Na závěr se přidávají čerstvá rajčata a paprika. Maďarský guláš si nejlépe vychutnáte s čerstvým chlebem.
- Hovězí maso, krk (minimálně 25%) tvoří základ guláše a dodává mu tu správnou chuť.
- Hovězí vývar (pitná́ voda, hovězí́ maso, hovězí́ kosti, cibule, petržel, česnek, směs koření́).
- Škvařené vepřové sádlo je nezbytným základem pro restování cibule.
- Rajčatový protlak (rajčata 99 %, jedlá sůl) dodává guláši jemnou sladkokyselou chuť a zvýrazňuje jeho barvu.
- jedlá sůl, česnek, červená paprika, směs koření, pšeničná mouka hladká
- Čerstvá rajčata a papriky
Vyzkoušejte další vepřové, hovězí a nebo zabijačkové speciality.


Doplňkové parametry
| Kategorie: | Guláše |
|---|---|
| Obsah: | 1000ml |
| Složení: | Hovězí maso - krk (minimálně 25%), hovězí vývar (pitná voda, hovězí maso, hovězí kosti, cibule, petržel, česnek, směs koření́), škvařené vepřové sádlo, rajčatový protlak (rajčata 99 %, jedlá sů, jedlá sůl, česnek, červená paprika, směs koření, čerstvá rajčata a papriky, pšeničná mouka hladká |
| Alergeny: | obiloviny obsahující lepek |
| Výživové hodnoty: | sodík 2815,0 mg/kg ±13 %, chlorid sodný 0,70 g/100 g ±13 %, energetická hodnota 483,2 kJ/100 g ±5 %, energetická hodnota 115,4 kcal/100 g ±5 %, cukry 1,37 g/100 g ±3,6 %, sacharidy 6,60 g/100 g ±5 %, tuk 5,87 g/100 g ±3 %, bílkoviny 9,05 g/100 g ±2 %, popel 1,23 g/100 g ±1,6 %, sušina 22,75 g/100 g ±1 %, voda 77,25 g/100 g ±0,8 %, kolagen 0,61 g/100 g ±14,2 %, obsah masa 41,92 g/100 g ±15 %, sójová bílkovina menší než 0,70 g/100 g, nasycené mastné kyseliny 2,404 g/100 g ±10 % |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.